دانستنی

چگونه غذا بخوریم که لاغر شویم؟
سبزی ها منبع بسیار مهم ویتامین های گروه A, E, C می باشند. به علاوه آنها حاوی املاح و فیبر کافی بوده که می تواند ، اثری مهم در مقابله با یبوست و در نتیجه حفظ سیستم گوارشی در مقابل سرطان را بر عهده داشته باشند. لذا بهتر است تا آنجایی که می توانیم این منابع غذایی را به صورت خام (اما استریل) و یا آب پز استفتده کنیم و از سرخ کردن آنها پرهیز کنیم.
همچنین در پختن سبزیجات بهتر است ، آنها به صورت بخار پز مورد طبخ قرار گیرند تا املاح و ویتامین های آنها در عین حال که محفوظ باقی می ماند، طعم مطبوع و دلنشین سبزیجات را حفظ کنند.
به چه دلیل عرق می کنیم؟
همه با شنیدن کلمه تعریق به یاد گرمای تابستان می افتیم. درست است که از اصلی ترین دلایل تعریق، گرمای هواست ولی عوامل دیگری هم در بروز آن نقش دارند که می توان به ورزش کردن، واکنش به ناراحتی های عصبی، عصبانیت ها، شرمساری یا ترس، استفاده از الکل، کافئین زیاد، قرار گرفتن در موقعیت های احساسی، تب، عفونت، کاهش قند خون، یائسگی، سرما خوردگی، ابتلا به عفونت های ساده یا شدید و مصرف غذاهای پر ادویه اشاره کرد.
گاهی نیز ممکن است بر اثر استفاده از داروهای هورمون تیروئید ، مورفین، کاهش دهنده های تب و درمان کننده های اختلالات مغزی، فرد دچار تعریق شود.
علی رغم دلایلی که اشاره شد، در پاره ای از موارد ممکن است تعریق بیش از حد علامت یک بیماری باشد. همانند ابتلا به غده تیروئید پرکار، بیماری قلبی، بیماری های کبدی و کلیوی، سل ، سینه پهلو و شاید در مواردی سرطان.
ولی به طور کلی میزان تعریق در افراد مختلف متفاوت است و این تفاوت به تعداد غدد عرق موجود در بدن افراد بستگی دارد.


سلام. به وبلاگ آنستزیا خوش آمدید.بعضی از دوستان از ما انتقاد میکنند که اسم وبلاگ با موضوعات درج شده در آن هم خوانی ندارند که باید بگم وبلاگ ما عمومیه و ممکن هم مطالب علمی قرار بدیم و هم...